Vinete pane

de delia64 in Mancaruri de legume, 6 Aug 2014 | 11891 vizualizari

 

Este sezonul vinetelor asa ca am facut o vanata pane si tare gustoasa a fost .

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • putina sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vanata si se feliaza .

Se sareaza putin si se lasa cu sare pana pregatim coca.

Batem ouale cu putina sare si adaugam faina in ploaie  amestecand sa  se coomogenizeze  si sa capete   consistenta unei smantani .

Dam feliile de vanata prin coca si le prajim in uleiul incins pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se scot pe un servetel absorbant .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde ca atare sau cu cartofi pai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane